Jedálniček

       

Pondelok  21.1.

Chlieb, nátierka medová  kakaové mlieko (1,7)

Polievka zo zeleného hrášku s cestovinou švedske pagáčiky s jogurtovou omáčkou zemiaky varené s maslom    stolová voda (1,7,3)

Chlieb, nátierka tvarohová s mrkvou čaj zelený (1,7) 

Utorok 

22.1.

Rohlík nátierka maslová s čokoládou mlieko polotučné   (1,7)

Polievka rascová s opekaným pečivom hovädzí guláš mexický s ryžou voda s ovocným sirupom s 50 % ovocnej zložky 

 ( 1, 3,7,9)

Chlieb ,nátierka maslová so strúhaným syrom  čaj ovocný s medom (1,7)

Streda

23.1.

Celozrnný chlieb, nátierka z tuniaka so syrom  ovocný čaj (1,4,7)

Polievka gulášová srbská chlieb žemľovka s tvarohom a jablkami  ovocie  mlieko (1,3,7,)

Chlieb,maslo paprika ovocný čaj (1,7)

Štvrtok 

24.1.

Chlieb nátierka liptovská  biela káva (1,3,7,)

Polievka zemiaková so zelenými paprikami rybie filé na cesnaku a slanine zemiaková kaša šalát mrkvový s ananásom stolová voda 

(1, 3,7,9,4 )

Chlieb , nátierka vajíčková s kečupom , čaj čierny  s citrónom (1,3,7)

Piatok

25.1.

Cereálne výrobky s mliekom (1,7)

Polievka zelerová s ovsenými vločkami hrachová kaša párkový perkelt chlieb jablká stolová voda (1,3,7,9)

Chlieb nátierka sardinková čaj čierny s citrónom   (1, 7,4)

 Alergény : 1-obilniny, 2- kôrovce, 3- vajcia, 4- ryby, 5- arašidy, 6- sója, 7- mlieko, 8- orechy, 9-zelér, 10- horčica, 11- sezam, 12- siričitany, 13- vlčí bôb, 14- mäkkýše.

Pri príprave jadál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny.

 * šťavy a ovocie a zelenina Školského programu EÚ s finančnou podporou     Europskej únie