Jedálniček

       
Pondelok 

21.5.
Chlieb, nátierka mrkvová   kakao (1,7,3)
Polievka hrachová krémová mäsové guľky v paradajkovej omáčke zemiaky varené s maslom voda so sirupom na b.fruktózy   (1,3,7,)
Chlieb,nátierka džemová čaj ovocný so sirupom  (1,7)

Utorok 

22.5.

Rohlík  nátierka šunková s taveným syrom biela káva  (1,7)

Polievka hovädzia s rezancami hovädzie mäso varené omáčka kôprová knedľa kysnutá stolová voda (1,3,7,9) Chlieb maslo rajčiny  čaj zelený (1,7)

Streda

23.5.

Chlieb celozrnný, nátierka kuracia s jablkami  čaj ovocný    (1,7,4)

Polievka fkelová s mäsom a zemiakmi žemľovka s tvarohom a jablkami ovocie  mlieko   (1,3,7,9)

Chlieb,maslo paprika    čaj ovocný  (1,7,)

Štvrtok 

24.5.

Chlieb, nátierka  cibuľová granko   (1,7,3)

Polievka mrkvová s krupicovými haluškami rybie filé vysmážané zemiaková kaša šalát rajčinový s paprikou a syrom   stolová voda . (1,3,7,4)
Cereálie s mliekom      (1,7,)

Piatok

25.5.

Hrianky s maslom a cesnakom čaj zelený  (1,7,)

Polievka fazuľová s fliačkami halušky so syrom a smotanou ovocná šťava   (1,3,7,9)

Chlieb nátierka talianska čaj čierny s citrónom   (1,7)

        Alergény : 1-obilniny, 2- kôrovce, 3- vajcia, 4- ryby, 5- arašidy, 6- sója

                        7- mlieko, 8- orechy, 9-zelér, 10- horčica, 11- sezam, 12- siričitany

                        13- vlčí bôb, 14- mäkkýše

                        Pri príprave jadál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny.

                     * šťavy a ovocie a zelenina Školského programu EÚ s finančnou podporou 

                       Europskej únie