Jedálniček

       
Pondelok, 

20.3.
Chlieb, nátierka syrová pena kakao   (1,7,) Polievka hrachová hovädzie mäso po španielsky ryža voda s ovocným sirupom na báze fruktózy 
 (1,7,3,9,)
Puding vanilkový s jahodovým kompótom  (1,7,)

Utorok, 

21.3.

Rena orechová mlieko (1,7)

Polievka kalerábová s krúpami kuracie stehno pečené zemiaková kaša kompót  stolová voda  (1,7,3,) Chlieb maslo strúhaný syr  čaj  zelený (1,7,)

Streda,

22.3.

Chlieb celozrnný, nátierka z tuniaka so syrom      čaj ovocný  (1,7,4)

Polievka z hlávkovej kapusty s mäsom nákyp ryžový  s tvarohom a jablkami     mlieko  (1,3,7,)

Chli maslo rajčiny    čaj ovocný (1,7,)

Štvrtok, 

23.3.

Chlieb nátierka zelérová s jablkom biela káva   (1,7,9)

Polievka rascová s vajcom bravčový guláš segedínsky knedľa voda s ovocným sirupom  (1,7,3,9) Chlieb  nátierka zeleninová letná čaj čierny s citronom  (1,7)

Piatok,

24.3.

Cereálie s mliekom   (1,7,)

 Polievka fazuľová s fliačkami zemiaky štrasburské šalát z hlávkovej kapusty miešaný  s cesnakom stolová voda  (1,7,3,)

Chlieb nátierka talianska čaj čierny s medom 

  (1,7,)

        Alergény : 1-obilniny, 2- kôrovce, 3- vajcia, 4- ryby, 5- arašidy, 6- sója

                        7- mlieko, 8- orechy, 9-zelér, 10- horčica, 11- sezam, 12- siričitany

                        13- vlčí bôb, 14- mäkkýše

                        Pri príprave jadál sa nepoužívajú geneticky modifikované potraviny.